Excite

Leuk voor op de koelkast: magneetjes

Leuk voor op de koelkast: magneetjes! Maar magneten voor op de koelkast zijn ook best praktisch. Belangrijke papieren kun je op de koelkast plakken, zodat je ze niet kwijtraakt. Ook zijn magneten handig om een tekening van de kinderen op te hangen. Het kan ook leuk zijn om een hele verzameling magneetjes aan te schaffen. Dit ziet er vrolijk uit.

Magneten als souvenirs

Overal ter wereld kun je wel magneten kopen als leuke souvenirs. Reis jij graag? Dan kun je erg veel magneten aanschaffen en deze op je koelkast plakken. Hierdoor kan iedereen meteen zien waar je allemaal bent geweest. De meeste magneten op vakantiebestemmingen zijn tussen de twee en vijf euro. Dit is echter wel afhankelijk van de plek waar je heen gaat. Sommige bestemmingen kunnen duurder zijn, denk aan Rome of Hollywood.

Grappige magneten

Je kunt ook kiezen voor magneten met grappige teksten of afbeeldingen. Deze kun je bijvoorbeeld kopen bij winkels als de Expo of de V&D. Het aanbod is best uitgebreid en je kunt zelf bepalen wat je koopt. De prijzen liggen doorgaans tussen de drie en zeven euro. De prijs is natuurlijk geheel afhankelijk van het soort magneet dat je kiest.

Niet alleen voor een koelkast

Magneetjes voor op de koelkast kun je natuurlijk ook op andere dingen plakken, zolang het maar metaal is. Sommige mensen hebben immers geen koelkast met een metalen buitenkant, maar eentje van hout. Je kunt zelfs speciale verf aanschaffen voor op bijvoorbeeld een muur. De magneten kunnen hier dan op blijven plakken. Ook kunnen ze op een verwarming worden geplakt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019