Excite

Koffiepads online bestellen

Koffiepads bestellen

Koffiepads kun je bestellen op het internet, bijvoorbeeld voor je bedrijf. Je hebt talloze koffiepads die geschikt zijn voor de Senseo en andere apparaten en je hebt verschillende smaken, zoals cappuccino, koffie, espresso of speciale koffiecombinaties. Ook heb je pads voor thee en chocolademelk.

www.espressokopen.nl

www.espressokopen.nl is een webshop waar je allerlei soorten koffie kunt kopen. Dit is zeker niet alleen espresso. Er zijn bijvoorbeeld ook koffiepads voor de Senseo te koop. Kies voor biologische koffie, de gewone koffie, de Brazil Blend of de cafeïnevrije koffie. Bestellen gaat heel makkelijk: zet de koffie die je wilt in je winkelwagen en bestel.

www.viking.nl

Viking.nl is een site waar bedrijven van alles kunnen bestellen. Je kunt er allerlei kantoorartikelen bestellen, maar ook koffie en soep voor in de kantine van het bedrijf. Er zijn dus ook koffiepads te bestellen. Deze kun je in grootverpakkingen kopen. Ideaal dus om al je personeel te voorzien van een lekker bakje koffie.

www.douweegbertsenmeer.nl

Op deze website kun je alles bestellen dat te maken heeft met koffie en thee. De website www.douweegbertsenmeer.nl is onderdeel van Douwe Egberts, Pickwick en Senseo. Je kunt er dus allerlei koffiepads bestellen en omdat het onderdeel is van Douwe Egberts en Senseo zelf, weet je dus zeker dat alle smaken te verkrijgen zijn. Je kunt de koffiepads betalen met geld, maar er ook voor kiezen om met de DE punten te betalen. Deze punten zitten op de verpakkingen van koffie, thee en koffiepads. Als je genoeg punten hebt kun je deze dus inleveren voor producten, zoals koffiepads.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019