Excite

Heerlijke koffie met een koffiezetapparaat met echte bonen

Koffie

Voor veel mensen is een goede kop sterke koffie het ultieme begin van de dag. Natuurlijk kun je snel even een kop koffie zetten door middel van koffiepads of een koffiezetter met snelfiltermaling. Maar de lekkerste koffie is koffie die gemaakt is van verse koffiebonen. Natuurlijk kun je daarvoor naar een koffiebar zoals Starbucks of Coffee Company, maar je kunt ook gewoon thuis genieten van echte koffie. Daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden.

Cuisinart

Een koffiezetapparaat voor echte bonen is de Cuisinart DGB900BCE. Deze koffiezetter heeft een ingebouwde bonenmaler en hiermee kun je dus in een handomdraai koffie zetten van echte bonen. Als de bonen op zijn, kun je met dit apparaat ook gewone koffie zetten met snelfiltermaling. In totaal kan de Cuisinart van gemalen bonen 1,5 liter aan koffie zetten. Vind je dat teveel? Dan kun je ook gewoon het aantal kopjes selecteren dat je wil zetten. Daarnaast kun je ook drie verschillende sterktes voor de bonenmaling instellen.

Philips

Ook Philips heeft een koffiezetapparaat waar je echte bonen in kunt malen. De Philips HD-7740 kan precies de geschikte hoeveelheid bonen malen voor twee kopjes koffie, maar ook voor meerdere kopjes, tot maximaal twaalf. Net als met de Cuisinart kan je met deze koffiezetter van Philips ook gewone koffie zetten. Als je toch gebruik maakt van verse koffiebonen heb je niet drie standen, zoals bij de Cuisinart, maar negen standen om de koffie precies naar je eigen smaak te krijgen.

DeLonghi

Wanneer je koffie van echte koffiebonen wilt zetten, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een aparte koffiebonenmaler te kopen. Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de DeLonghi KG49. Deze koffiebonenmaler heeft een reservoir waar je 90 gram koffiebonen in kunt bewaren. Een nadeel is wel dat je hierbij bonen moet malen, voor minstens vier kopjes of maximaal twaalf. Om de sterkte van de maling in te stellen heb je de keus uit drie verschillende standen. Zo heb je altijd verse koffie van echte bonen. Een heerlijk begin voor je dag.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021