Excite

koffiezetapparaat met bonen voor meer aroma

De keuze aan koffiezetapparaten was nooit groter. Ze bieden ons meer en meer extra opties en nieuwigheden.

Meer aandacht voor kwaliteit bakje troost

Tot voor kort was de kwaliteit van ons bakje troost bijkomstig. De technische mogelijkheden en het design van ons koffiezetapparaat primeerden vaak op de kwaliteit van de koffie. Een druk op de knop moest volstaan om zo vlug mogelijk onze tas te vullen.

Tijden veranderen echter en naast design en technische snufjes, is nu ook de kwaliteit van de koffie prioritair. De nieuwste generatie koffiezetapparaten laten ons toe alle soorten koffie te maken, van cappuccino tot zelfs warme chocolademelk; en dit voor amper een of twee kopjes tegelijkertijd.

Koffiezetapparaat met bonen steeds populairder

Koffiezetapparaten met bonen zijn aan een sterke opmars begonnen. Het aantal mogelijkheden en functies was nooit groter. Dat laat eindeloos variëren toelaat. Een koffiezetapparaat met bonen is nu zelfs uitgerust met melkopschuimers om heerlijke café lattes en cappuccino's te maken. Een koffiezetapparaat met bonen zorgt voor koffie die verser is dan ooit. Voorts kan je makkelijk de sterkte en het aroma aan je eigen voorkeur aanpassen. Ook een combinatie met een espressoapparaat wordt steeds populairder. Bij een volautomatisch espressoapparaat volstaat een druk op de knop om het ganse proces inwerking te stellen. Met zijn semiautomatisch broertje moeten we meer zelf regelen en hebben we dus meer invloed op het aroma van onze koffie.

Design

Koffiezetapparaten met bonen zijn er in alle kleuren en materialen, vooral uit plastic en - steeds meer - roestvrij metaal. De voorkeur gaat tegenwoordig meer en meer uit naar design koffiezetapparaten. Kies een toestel dat bij de stijl of kleur van je keuken past en je hebt meteen een pronkstuk bij in de keuken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021