Excite

De beste koffiezetapparaten: Douwe Egberts

Iedere Nederlander kent het vertrouwde koffiemerk Douwe Egberts. Maar heb je je ooit afgevraagd hoe het eigenlijk is begonnen? De Friese Egbert Douwes verhuisde in 1753 met zijn vrouw naar Joure om daar een 'winkel in koloniale waren' op te zetten. Enkele jaren nam zoon Douwe Egberts het bedrijf over en begon met het bewerken van koffie, thee en tabak. Het bedrijf groeide uit tot één van de belangrijkste koffieleveranciers van ons land.

Koffiekopjes en apparaten

Nu honderden jaren later verkoopt Douwe Egberts niet meer alleen koffie en thee, maar ook koffiekopjes, blikken en allerlei soorten koffiezetapparaten. Als je een koffiezetapparaat van Douwe Egberts koopt weet je dan ook dat je goed zit. Kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd.  Op de website van DE, de.nl, vind je naast een overzicht van de koffieproducten en servies, ook een link naar een speciale website over de apparaten. Op deze website vind je eenvoudig het koffiezetapparaat dat het beste bij je wensen past.

Allerlei soorten

Zo heb je de 'cafitesses', de grote apparaten die je vaak tegenkomt bij bedrijven en ziekenhuizen. Op zoek naar een espressoapparaat? Op decs.nl vind je maar liefst elf soorten espressomachines! De website biedt bij elk apparaat een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden en functies. Ook heb je de mogelijkheid om een offerte aan te vragen of je te laten bellen door één van de gespecialiseerde medewerkers.

Ook elders

De koffiezetapparaten van Douwe Egberts zijn niet alleen verkrijgbaar in de winkels en op de website van DE zelf. Ook op andere websites zoals bijvoorbeeld zelst.nl of op koffieautomaat.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019