Excite

Koop de notebook van je dromen

Heb jij ook geen zin om steeds maar weer tegen je PC aan te kijken, maar heb je ook geen andere ruimte waar je een kantoortje kunt maken? Overweeg dan de aanschaf van een notebook. De hedendaagse notebooks zijn met recht desktop vervangers geworden.

Waar je ook komt, overal zie je mensen lopen met notebooks. Overal kunnen werken of gewoon in het zonnetje het laatste nieuws kunnen opzoeken is voor veel mensen een must geworden. Veel van deze mensen hebben de desktop, de grote logge pc met kast en beeldscherm, de deur uit gedaan. Veel notebooks beschikken over dezelfde functionaliteiten als die grote zwarte kast.

Kijk voor jezelf wat je precies zoekt in een notebook. Als je veel games speelt is het noodzakelijk een zwaardere grafische kaart aan te schaffen. Koop je het puur om wat nieuws te kunnen lezen en hier en daar wat berichten te plaatsen dan volstaat een wat eenvoudiger model.

Let er wel op dat het achteraf inbouwen van extra geheugen veel geld kan kosten. Mocht je dit toch willen vraag daar dan wel direct naar. In sommige gevallen is het voordeliger om direct voor een wat uitgebreider model te gaan.

Een laptop koop je al voor 300 euro, dit is vaak een model met een wat eenvoudigere processor en wat minder geheugen. De uitgebreide modellen gaan snel richting de 1500 euro.

Ook accessoires zijn er genoeg te vinden. Zo zijn er beschermhoezen te krijgen of volwaardige tassen waar je bijvoorbeeld boeken in kunt stoppen. Er zijn ook speciale toetsenbordjes en laptopmuizen te koop. Veel succes met het vinden van een passend model!

Afbeelding: Flickr account Steve Keys

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020