Excite

Koop een dvd blu-ray speler

Een dvd blu-ray speler staat op de verlanglijst van velen. Blu-ray films hebben namelijk vele voordelen ten opzichte van gewone dvd’s. Zo hebben ze een grotere opslagcapaciteit en een hogere resolutie en zijn ze minder krasgevoelig. Al deze punten zorgen voor een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit in vergelijking met de 'gewone' dvd. Blu-ray films kunnen echter niet afgespeeld worden met een gewone dvd-speler. Je hebt daarvoor een speciale dvd blu-ray speler nodig.

Dvd blu-ray speler kopen

Wanneer je een dvd blu-ray speler wilt kopen, zijn er een aantal aandachtspunten. Blu-ray spelers worden continu verbeterd en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat de nieuwe mogelijkheden van nieuwer uitgebrachte blu-ray films, zoals interactiviteit, niet op oudere dvd blu-ray spelers werken. En wanneer je geen afstand wilt doen van je dvd recorder is het handig een blu-ray speler met een blu-ray recorder aan te schaffen. Tot slot, ook al is dvd’s kijken met blu-ray speler kwalitatief al erg prettig, het beste resultaat bereik je wanneer je eveneens een bijpassende televisie hebt, zoals een HD-ready tv of een Full HD tv.

Keuze uit diverse merken

Er zijn diverse fabrikanten die dvd blu-ray spelers verkopen, waaronder Philips, Samsung, Sony en Sharp. Er zit dus vast wel een model van jouw gading tussen. Kom je er niet uit? De consumentenbond doet regelmatig onderzoek naar blu-ray dvd-spelers. In 2009 kwam de LG BD370 blu-ray speler als ‘beste koop’ uit de bus, door de goede beeldkwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en het lage energieverbruik. In 2010 werd de eerste plaats ingenomen door de Samsung BD-C5300 blu-ray speler.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019