Excite

Koop je droomhuis in Belgisch-Limburg

Als je vanuit huis of in de buurt van België werkt, dan is het extra aantrekkelijk om je huis in België te kopen. Belgisch-Limburg heeft een uitgebreid aanbod huizen voor zeer betaalbare prijzen. Door deze lage prijzen kun je voor minder geld relatief meer doen. Die ene villa kopen voor de prijs van een eengezinswoning? Daarvoor kom je naar Belgisch-Limburg!

Voor je enthousiast begint met je zoektocht naar je droomwoning in Belgisch-Limburg, is het handig te weten dat je straks niet alleen hoeft te staan met het regelen van de hypotheek. Onder andere organisaties als de zogenaamde België Hypotheek kunnen je bijstaan bij het kopen van je Belgische woning. Altijd fijn om te weten! Ook al is België niet ver, je koopt toch een huis in het buitenland en daar loop je tegen andere zaken aan dan in Nederland.

Overigens heeft België wel een belastingverdrag met Nederland, waardoor je, wanneer je in Nederland werkt maar in België woont, al je woonbelasting in België betaalt. Je inkomensbelasting betaal je in Nederland.

Behalve mooie huizen kun je in Belgisch-Limburg ook grote stukken grond kopen – soms al voor minder dan 10.000 euro. Op een indrukwekkende oppervlakte van honderden tot soms wel duizenden vierkante meters grond kun je dan uiteindelijk je droomhuis laten bouwen.

Ben je niet zo’n bouwer of wil je gewoon een huis waar je zo in kunt, dan heeft Belgisch-Limburg ook een meer dan voldoende aanbod voor je. Begin daarom je zoektocht naar je droomhuis in Belgisch-Limburg zodat je er straks heerlijk kunt gaan wonen.

Afbeelding: Flickr, Bert K

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020