Excite

Koop je droomhuis in Nederlands-Limburg

Limburg is een unieke provincie; ingebed tussen Duitsland en België en profiterend van een grotere invloed van een landklimaat. Dit houdt in de praktijk in dat het voorjaar zich hier eerder inzet. Dat is te merken aan de bloemen en planten die eerder in bloei staan dan in de rest van Nederland. Nederlands-Limburg is hiermee een unieke en prachtige plek om te wonen.

Een voordeel aan wonen in Nederlands-Limburg is dat de huizenprijzen hier een stuk lager liggen dan in en rondom de Randstad. Voor minder dan 200.000 euro heb je al een flinke eengezinswoning. Huizen of appartementen zijn er vanaf 100.000 euro. Een vrijstaande woning koop je vanaf zo’n 250.000 euro.

Spotgoedkope woningen vind je in Limburg ook. Wat dacht je van appartementen vanaf zo’n vijftienduizend euro? Of misschien wil je een heel andere kant op en koop je liever een villa van vijf ton. Het aanbod is gelukkig zeer divers.

Op websites als Funda.nl kom je veel aanbod tegen, dus een zoektocht naar een droomhuis in Nederlands-Limburg kun je prima vanaf daar starten. Verder kun je voor een breed aanbod terecht op de website makelaarsland.nl. Een site die helemaal gericht is op huizen in Limburg is tekoopinlimburg.nl. Hier kun je elke dag een keer kijken voor een actueel aanbod.

Nu je eenmaal weet hoe je moet beginnen, hoeft het geen zware opgave te zijn om een droomwoning te vinden in Nederlands-Limburg. Aan het aanbod zal het in elk geval niet liggen!

Afbeelding: Flickr, a.renate

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020