Excite

Lekker betaalbare koopwoningen in Duitsland

Steeds vaker hoor je van Nederlanders die hun geluk over de grens zoeken. Op zich is dat wel te begrijpen. In Nederland wordt het steeds moeilijker om een huis te kopen, zeker als je alleenverdiener bent. De koopwoningen in Duitsland zijn voordeliger dan in Nederland, waardoor je niet alleen een huis zou kunnen kopen, maar ook voor een huis zou kunnen kiezen dat groter is dan je hier in Nederland voor dat geld zou kunnen krijgen.

Overzicht koopwoningen

Natuurlijk gaat de zoektocht naar koopwoningen in Duitsland vaak iets anders. Je rijdt niet zomaar de grens over om woningen te zoeken; je oriënteert je eerst via internet. Op Huisinduitsland.com kun je bijvoorbeeld meer dan 800 koopwoningen in Duitsland bekijken. Ook via Huisaanbod.nl en Grenswoningen.nl heb je veel keuze. Vooral Grenswoningen.nl is een handige site, omdat deze zich specifiek richt op woningen in het grensgebied. Als je dus niet te ver van Nederland wilt wonen, bijvoorbeeld in verband met familie of je baan, dan zit je daar goed.

Nieuwbouw

Natuurlijk heb je altijd nog een andere optie. Als je geen huis kunt vinden in de door jou gewenste regio, kun je zelf een huis laten bouwen. Ook dat is in Duitsland erg goed betaalbaar. Je kunt bijvoorbeeld via DroomhuisDuitsland.com percelen opvragen of modelwoningen bekijken. Als je voor een modelwoning gaat, ben je vaak in verhouding veel minder kwijt dan je in Nederland kwijt zou zijn. Bovendien staan Duitse aannemers bekend om de kwaliteit die zij leveren; je hoeft dus niet bang te zijn voor prutswerk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019