Excite

Lekker zitten met Kwantum tuinmeubels

Een mooie tuin is pas echt compleet als je er ook lekker kunt zitten. En dan niet op een aftands zitje, maar in een mooie set. Met een lekkere tafel, waar je ook even je krantje kunt lezen. Waar je zo'n set vindt? Bij de Kwantum natuurlijk. Kwantum tuinmeubels zijn namelijk in veel verschillende soorten verkrijgbaar, waardoor je altijd iets kunt vinden dat past bij jouw favoriete stijl.

Lekker loungen

Wil je bijvoorbeeld lekker loungen op je Kwantum tuinmeubels? Dan kies je voor een van de mooie loungesets. Op Kwantum.nl kun je in de online webshop alle tuinartikelen bekijken. Een loungeset koop je in delen, waardoor je zelf helemaal kunt bepalen hoe je wilt dat deze eruit komt te zien. Heb je veel ruimte? Dan plaats je gewoon veel delen naast elkaar. Heb je minder ruimte? Dan is het misschien praktischer om een bankje met eventueel een chaise longue te plaatsen. De verschillende loungeonderdelen zijn al verkrijgbaar vanaf €80 per stuk en dat is in de meeste gevallen inclusief kussens!

Bijbehorende accessoires

Ga je niet alleen voor Kwantum tuinmeubels, maar voor een complete set? Dan kun je ook bij Kwantum terecht. Want wist je dat je bijvoorbeeld al vanaf €17,50 een mooi schaduwzeil kunt kopen? En dat ook parasolhoezen zonder problemen leverbaar zijn? Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een mooie parasol, waarmee je op ieder moment in de schaduw kunt zitten. Parasols zijn verkrijgbaar in houtstok- en bamboevarianten; je kunt zelf kiezen wat jou het beste past.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020