Excite

Dames laarzen in de winter 2011 en in 2012

Op het gebied van laarzen in afgelopen winter van 2010-2011 waren er diverse trends. Zoals te verwachten zal dit ook in 2011-2012 niet anders zijn.

De trends van afgelopen winter

De lieslaars was afgelopen winter een laars die veel in het straatbeeld werd gespot. Ook celebs droegen de laarzen massaal wat meestal een goeie indicatie is voor de meest hippe trends van het moment. Ook deze winter kan de laars nog prima.

Ook de overknee laars, die iets lager komt dan de lieslaars, was afgelopen winter te zien op de catwalk. Was de lieslaars je te hoog? Dan koos je voor de overknee laars.

De kleur rood was erg populair net als hoge hakken.

De trends van komende winter

Voor laarzen in komende winter 2011 zijn er een paar trends te verwachten. We pikken er hier een aantal uit: wilde dieren en natuur, vintage-invloeden en sombere kleuren.

Wilde dieren en de natuur

De natuur en wilde dieren gaan dit jaar weer een belangrijke rol spelen. Dit vertaalt zich onder meer in het gebruik van ruwe materialen en het gebruik van dieren prints. Tijger prints, slangenleer en andere ruwe leersoorten worden dus helemaal in de komende winter.

Vintage-invloeden

De populaire tv-serie Mad Men die zich afspeelt in de jaren '60 blijkt nu ook de modewereld te gaan beïnvloeden. Vintage is al lang geen nieuwe trend meer en maakt steeds meer een opmars.

Sombere kleuren

Kleuren zoals zwart en wit komen eigenlijk elk seizoen wel terug, alsook op het gebied van laarzen. Sombere kleuren zetten de toon voor de laarzen in de komende winter 2011-2012.

Zwart is een standaard kleur die zowat elke winter aanwezig is in het modebeeld. Ook op vlak van laarzen blijft zwart een populaire kleur gezien je zwarte laarzen zowel casual als netjes kan dragen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019