Excite

Laat je verrassen bij IKEA! Voor moderne en betaalbare tuinmeubels

Lekker op een regenachtige zondag met het hele gezin in de auto op weg naar de dichtstbijzijnde Zweedse meubelgigant: Zweedse gehaktballetjes, hotdogs en een gezellige drukte onder het geel en blauwe schijnsel van de IKEA. Een bekend scenario voor velen van ons! Hoewel de IKEA bekend staat voor vele artikelen voor het interieur - de je kent ongetwijfeld de Billy boekenkast en de Expedit roomdivider - biedt het warenhuis ook een selectie van betaalbare producten aan speciaal voor in de tuin en op het balkon.

Speciale zomerartikelen voor buiten

De IKEA heeft een breed zomerassortiment wat betreft prijs en kwaliteit voor balkon en tuin. Elk jaar introduceert IKEA enkele nieuwe tijdelijke lijnen voor buiten, daarnaast komen populaire tijdloze IKEA tuinmeubels elk jaar terug. Van goedkope tuinsets zoals de Äpplarö-serie, tot luxe loungemeubels voor echte weelde in de privacy van je eigen huis. Ook voor de buitenkeuken zijn een aantal meubelstukken ontwikkeld. Behalve stoelen en tafels voorziet de IKEA ook in series voor aankleding van je terras. Denk aan lantaarns, bloembakken en kookgerei, allemaal voor een ultieme ervaring van het Scandinavische buitenleven.

Nu shoppen voor later!

IKEA speelt in op de seizoenen. Voor tuin- en terrasartikelen moet je vaak in het voorjaar al een tochtje naar de Zweedse meubelboer maken, al is er vaak het hele jaar door een selectie van tuinartikelen zoals vorstbestendige potten en planten. Gelukkig voor ons zijn we nog ruim op tijd voor de uitverkoop van de zomerartikelen, zowel van de meubels als van de meer decoratieve artikelen. Vooral met de afgelopen druilerige dagen is het een echte verwennerij om alvast vooruit te kijken naar betere tijden!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021