Excite

Lego Duplo voor de kleine kinderen

Lego Duplo is een onderdeel van Lego. Het is bedoeld voor kleine kinderen en de blokken zijn een stuk groter dan bij de gewone Lego. Dat is gedaan om te voorkomen dat kinderen de blokken inslikken. Ook zijn de Duploblokken erg sterk en kan het wel 15 kilo houden.

Soorten Duplo

Er is veel Duplo te koop. Zo kun je een dierentuinset kopen, een set voor de brandweer, een ziekenhuis of een bouwterrein. Ook kun je kiezen voor de basisblokken. Of ga voor thema Duplo, zoals van Disney Cars. En nog leuker is dat je alle Duplo met elkaar kunt combineren om zelf lekker creatief bezig te zijn. Je kind kan een stad bouwen, of zelf een dierentuin in elkaar zetten. Erg leuk is ook dat de Duplostenen gecombineerd kunnen worden met die van Lego.

Duplo kopen

Duplo kan best prijzig zijn, maar het is wel materiaal dat jaren meegaat. Je kunt Duplo kopen in de meeste speelgoedwinkels. Daar hebben ze voldoende keuzemogelijkheden. Het is ook mogelijk om Duplo op internet te bestellen. Zo heeft de site www.bol.com diverse aanbiedingen. Je hoeft de deur dan niet eens uit, maar krijgt de Duplo netjes thuisbezorgd.

Tweedehands

Aangezien mensen Duplo vaak duur vinden, is het natuurlijk ook mogelijk om op zoek te gaan naar tweedehands Duplo. Dat kun je bijvoorbeeld vinden op Marktplaats.nl. Het scheelt vaak enorm veel geld en de kwaliteit van Duplo blijft lang goed, waardoor je niet snel een miskoop doet als je het tweedehands koop.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021