Excite

Lekkere koffie met een koffieautomaat

Je hebt heel erg veel verschillende soorten koffieautomaten. Je hebt automaten waar je een filter en koffie in stopt. Je kunt de koffie dan precies maken zoals jij hem lekker vindt. Je kunt dus kiezen voor sterkere of slappe koffie. Er zijn ook koffie automaten waarmee je echte Italiaanse koffie kunt maken, zoals espresso of cappuccino.

Ook helemaal in is het Senseo apparaat. Senseo is gemakkelijk en daardoor ideaal voor mensen die weinig tijd hebben. Het enige wat je hoeft te doen is een pad onder het apparaat stoppen en er een beker onder zetten. Je hebt verschillende smaken, zodat je lekker veel afwisseling hebt. Heel gemakkelijk. Met een Senseo apparaat kun je ook thee en chocolademelk maken.

Op het bedrijf vind je ook koffie automaten. Vaak moet je er een beetje geld voor betalen. Er zijn enorm veel soorten koffie automaten, dus er is voor ieder wel wat te vinden. Er zijn bedrijven die handelen in de koffie automaten voor op het werk. Soms kun je er ook een monteur bij krijgen die eens in de zoveel tijd checkt of alles nog goed werkt.

Wie thuis een koffiezetapparaat wilt, kan deze kopen bij allerlei soorten winkels. Kijk bijvoorbeeld bij elektronicazaken of bij winkels die gericht zijn op keukenapparatuur. Ook op internet kun je talloze koffie apparaten kopen. Het is ook mogelijk om deze met elkaar te vergelijken, zodat je tenminste weet wat je in huis haalt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker space age boy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020