Excite

Leuke telefoon liedjes

Een gepersonaliseerde telefoon. Liedjes kunnen daar natuurlijk mee helpen. Kies voor een melodietje wanneer bijvoorbeeld iemand belt, zodat je aan het liedje al kan horen wie je aan de telefoon zult krijgen. Ook kun de gsm tegenwoordig gebruiken als mp3 speler, waar je de liedjes natuurlijk voor kunt gebruiken.

Heb je een Smartphone? Dan is het erg makkelijk om aan liedjes voor je telefoon te komen. Veel Smartphones hebben speciale applicaties waarbij je gratis liedjes kunt downloaden. Het zoeken naar nummers is dan heel erg gemakkelijk, want je kunt op genre, artiest en titel zoeken. Sommige applicaties zijn gratis, maar voor andere applicaties moet je geld betalen, bijvoorbeeld per download of per maand. Houd dit dus goed in de gaten.

Er zijn ook liedjes die je eigenlijk niet echt een liedje kunt noemen. Het zijn meer grappige uitspraken. Deze zijn vaak ingespeeld op mobiele telefoons en je hoort dan teksten als ‘Zou je mij niet effe uit je zak halen?’

Telefoon liedjes kunnen je mobiel helemaal opfleuren. Kies dus voor nummers die bij je passen en die je gsm iets eigens geven. Er is genoeg te vinden, zeker met een applicatie op je Smartphone. Heb je geen Smartphone? Dan zijn er nog genoeg nadere manieren om aan leuke liedjes te komen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker gaudiramone

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020