Excite

Hoe kun je liedjes op je mobiel zetten?

Om je mobiele telefoon als mp3-speler te gebruiken, heb je natuurlijk een mobiele telefoon nodig die dat ondersteunt. De meeste mobieltjes van tegenwoordig hebben een speciale mediaplayer, waarmee je muziek kunt afspelen en je telefoon als mp3-speler kunt gebruiken. Daarnaast is het handig als je mobiel een groot geheugen heeft of de mogelijkheid ondersteunt tot uitbreiding met een mini sd-kaart. Als laatste heb je nog een headset of koptelefoon nodig voor je mobiel, dan hoeft niemand last te hebben van je muziek.

USB

Is je mobiel er klaar voor om als mp3-speler gebruikt te worden? Dan moet je liedjes op je mobiel gaan zetten. Als je al veel muziek hebt op je computer, kun je eenvoudig je mobiel via een usb-kabel aansluiten op de computer om de muziek over te zetten. De verschillende merken telefoons hebben elk andere software waarmee je dat kan doen. Zo maakt Samsung gebruik van Samsung PC Studio en Nokia heeft de Ovi Suite. In deze programma's heb je een tabblad muziek. Als je daar klikt op synchroniseren, bekijkt de computer zelf welke muziek op je computer staat, maar nog niet op je mobiele telefoon. Dan zal de computer zelf de liedjes op je mobiel zetten.

Bluetooth

Ook via het draadloze bluetooth kun je liedjes van de computer naar je mobiel versturen. Daarvoor moeten natuurlijk zowel je computer als je mobiel beschikken over bluetooth. Heeft je pc geen bluetooth? Dan kun je een speciale usb-bluethooth connector kopen. Zo kun je toch je mobiel via bluetooth verbinden met de pc om de liedjes over te zetten.

Geheugenkaart

Wanneer je mobiel een losse geheugenkaart heeft, zoals bijvoorbeeld een mini sd-kaart, is het mogelijk om deze met de computer te verbinden. Je hebt daarvoor een sd-adapter nodig. Dat kan een gewone sd-kaart zijn of een usb-stick waar je de mini sd-kaart in doet. De usb-stick kun je vervolgens aansluiten op de computer en gewoon gebruiken zoals je met een normale geheugenstick doet. De sd-kaart kun je via een losse of ingebouwde kaartlezer aansluiten om daar dan vervolgens muziek op te zetten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020