Excite

Liedjes voor mobiel downloaden

Het hebben van een modern mobieltje is leuk, maar wordt pas echt spectaculair als je precies weet wat je er mee kunt doen. En het toestel dan ook voor al die dingen gebruikt. Iets wat iedereen wel kan gebruiken, is de muziekspeler die je op je telefoon vindt. Hoe je die vult met leuke nummers? Gewoon even op internet zoeken naar liedjes voor mobiel en je hebt er binnen een mum van tijd een aantal te pakken.

Als je niet de juiste liedjes voor je mobiel kunt vinden, dan kun je ze ook zelf maken. Met behulp van een programma als iTunes kun je muziek op je mobiele telefoon zetten. Ook kun je van bepaalde liedjes een eigen ringtone maken. Zo kun je zelf kiezen met welk geluid je geattendeerd wilt worden op een telefoontje. Bovendien kun je zo een leuke collectie met eigen ringtones aanleggen. Ze kosten je geen cent en je hebt er soms echt letterlijk maar een paar seconden voor nodig.

Liedjes voor je mobiel kun je natuurlijk ook gebruiken om bijvoorbeeld lekker te ontspannen. Je telefoon fungeert namelijk gewoon als mp3-speler. Bijkomend voordeel: je hebt je mobiel waarschijnlijk bijna altijd bij je, terwijl je mp3-speler soms misschien nog thuis ligt. Denk er wel om om regelmatig de liedjes op je mobiel te verversen. Dan blijft het leuk om te luisteren. Heb je niet genoeg aan de liedjes die op je mobiel staan? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een extra geheugenkaart, zodat je er nog meer kwijt kunt!

Afbeelding: Flickr, gebruiker ivyfield

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020