Excite

Ligbad of bubbelbad plaatsen

Een ligbad kan veel doen voor de waarde van je huis. Mensen houden er namelijk van om te relaxen binnen de muren van hun eigen woning. Zelfs in een kleine badkamer kan een ligbad of bubbelbad geplaatst worden. Combineer douche en bad en transformeer je badkamer tot je persoonlijke spa.

Ligbad op pootjes

Als je de knoop hebt doorgehakt om een ligbad in je badkamer te bouwen, dan komt natuurlijk de vraag wat voor bad. Allereerst is het belangrijk om na te denken over de verkoopbaarheid van je badkamer. Een losstaand bad op pootjes is natuurlijk erg mooi, maar denk daarbij aan de mogelijkheden van water afvoer. Ook kun je je afvragen of een ligbad op pootjes wel een neutrale smaak weergeeft voor de gemiddelde huizenkoper.

Bubbelbad

Een bubbelbad is natuurlijk de perfecte manier om lekker thuis te ontspannen. Het wordt dan ook steeds gangbaarder om een ligbad met bubbels te monteren in je eigen huis. Bouwmarkten hebben tegenwoordig af en toe een bubbelbad in de collectie. Ook outlet badkamer winkels of goedkope badkamer verkooppunten leggen steeds meer focus op luxe badkamerartikelen, zoals bubbelbaden.

Plastic ligbad

Een goedkope manier om een luxe uitstraling te geven aan je badkamer is door een plastic ligbad. Vaak is niet direct te zien dat het om kunststof gaat, zodat je niet bang hoeft te zijn voor een goedkope uitstraling. Het nadeel van een plastic badkuip is natuurlijk dat het veel minder slijtvast is dan ander materiaal. Dor het lichte gewicht is een plastic ligbad wel ideaal om zelf te monteren. Plastic ligbaden komen in verschillende vormen, waaronder een hoekbad.

Ligbad monteren

Voordat je in je badkamer kunt badderen, moet er natuurlijk gewerkt worden. Ligbaden plaatsen is geen gemakkelijke opgave, maar met het juiste materiaal en handleidingen van bijvoorbeeld de Gamma of de Karwei kom je een heel eind. Neem wel de tijd om je ligbad te plaatsen, zodat je in de haast geen details vergeet. Laat eventueel tijdens het proces een monteur meekijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021