Excite

Renoveer je keuken met losse keukendeurtjes

Een nieuwe keuken is niet goedkoop; je betaalt duizenden euro's voor de keuken zelf en kunt daarna ook nog eens een fiks bedrag uitgeven voor de juiste installatie. Als het echt niet anders kan, heb je misschien geen keuze. In alle andere gevallen wel. Ben je de keuken zat? Is het niet jouw smaak? Dan kun je er met losse keukendeurtjes voor zorgen dat je keuken ineens wél precies is wat je wilt.

Een opfrisbeurt

Het uiterlijk van een keuken wordt grotendeels bepaald door de kastdeurtjes en het aanrechtblad; de rest is toch (bijna) niet zichtbaar. Door je kastdeurtjes te vervangen voor losse keukendeurtjes die wél helemaal aansluiten bij jouw smaak, heb je het uiterlijk van een splinternieuwe keuken voor slechts een fractie van de prijs.

Waar te koop?

Losse keukendeurtjes koop je bijvoorbeeld bij keukenwarenhuis.nl. Hier kun je terecht voor deurtjes in allerlei soorten. Ze worden op maat gemaakt, dus je kunt hier ook heen als jouw keuken een wat minder gangbare afmeting kent.

IKEA

Een andere winkel die je zeker niet mag missen is IKEA. IKEA verkoopt sinds een aantal jaren ook keukens, die natuurlijk bestaan uit losse onderdelen. Je kunt zo zelf kiezen wat je wilt vervangen: alleen de keukendeurtjes of misschien ook de handgrepen. Moet je echt een compleet nieuwe keuken hebben, overweeg dan ook om er hier eentje aan te schaffen. Dan kun je er zeker van zijn dat je de komende twintig jaar nog nieuwe losse deurtjes kunt kopen in allerlei trendy stijlen. Vooraf even kijken wat mogelijk is? Op ikea.nl kun je het assortiment bekijken en zien in welke maten de losse keukendeurtjes verkrijgbaar zijn.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021