Excite

Een losse mobiel kopen: handig of niet?

De meeste mensen krijgen hun mobiele telefoon geleverd bij hun telefoonabonnement. Maar niet iedereen wil wachten op een nieuw abonnement of een nieuw abonnement afsluiten om aan een nieuwe telefoon te komen. Als jij bij die groep hoort, dan kun je ook een losse mobiel kopen.

Voordelen losse mobiel kopen

Een losse mobiel kopen heeft natuurlijk een aantal voordelen. Allereerst kun je dan het nieuwste model kopen, zonder dat je hoeft te wachten tot er een abonnement is dat ook past bij jouw belgedrag. Daarnaast kun je de losse mobiel natuurlijk gebruiken in combinatie met een sim-only abonnement. Die zijn meestal veel goedkoper dan gewone abonnementen en zo levert je losse mobiel je dus eigenlijk een fikse besparing per maand op.

Goed vergelijken

Voor je een losse mobiel gaat kopen, moet je natuurlijk nog wel even goed vergelijken. Eerst op toestellen, zodat je zeker weet dat het toestel van je keuze ook alles doet wat jij wilt. Daarna is het een kwestie van op prijs vergelijken. Een losse mobiel kopen is vaak duurder, maar op de lange termijn goedkoper. Schrik dus niet van een wat hogere investering; die verdien je praktisch altijd weer terug. Je kunt eventueel ook een losse mobiel kopen via websites als Marktplaats. Let dan goed op of de telefoon ook simlock-vrij is. Mensen die nog tevreden zijn over hun toestel, maar vanwege hun abonnement wel een nieuwe krijgen, verkopen soms hun nieuwe. Dat kan jou een mooi voordeeltje opleveren. Een telefoon met simlock kopen kan ook altijd, maar het risico bestaat dat je deze niet goed simlock-vrij krijgt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020