Excite

Voordelig een losse mobiele telefoon kopen

Veel mensen sluiten dure abonnementen af om vervolgens ook 'gratis' een telefoon erbij te krijgen. Maar als zo'n abonnement van bijvoorbeeld €20 per maand gedurende 2 jaar loopt, dan ben je al €480 verder en had je misschien wel twee mooie telefoons kunnen kopen. Sim-only is een goed alternatief, dan hoef je alleen een losse mobiele telefoon te kopen.

Simlockvrije telefoons

Een losse mobiele telefoon kopen is op zich eenvoudig, als je één ding maar goed in de gaten houdt: het moet wel een simlockvrije telefoon zijn. Een simlockvrije telefoon is een telefoon die geschikt is voor het gebruik met simkaartjes van alle providers. Als er wel een simlock op de telefoon zit, dan kun je in deze telefoon alleen een kaartje plaatsen van het bedrijf dat het kaartje heeft uitgegeven. Als dat nu net niet jouw favoriete provider is, dan heb je eigenlijk niet zoveel aan je telefoon.

Mooie telefoon vinden

Een losse mobiele telefoon kopen kan onder meer via Typhone.nl, een van de grootste online telecomshops van Nederland. Je kunt eenvoudig zoeken op merk en direct zien wat een toestel kost. Wil je bijvoorbeeld graag een nieuwe Apple iPhone 4 met 32 GB? Dan moet je daarvoor €680 betalen. Een groot bedrag, maar je kunt tegelijkertijd wel weer besparen op je telefoonabonnement én je kunt natuurlijk veel langer doen met een telefoon dan twee jaar. Ook zijn er veel voordeligere toestellen. Telefoons van Samsung zijn al verkrijgbaar vanaf €77 en voor een mooie Nokia beginnen de prijzen al bij €30.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021