Excite

Maak brood met een broodbakmachine

Je kunt zelf deeg maken of samenstellen. Er zijn speciale pakketten beschikbaar met granen en eventueel rozijnen, zodat je een prachtig en heerlijk brood kunt maken. Zelfgebakken brood is sowieso vaak een stuk lekkerder, zeker omdat je zelf kunt bepalen wat er in het deeg komt.

Broodbakmachines hebben het voordeel dat ze het brood voor je bakken, zonder dat je het constant in de gaten moet houden. Je kunt dus ook gewoon naar je werk gaan en de broodbakmachine het werk laten doen. Met een broodbakmachine kun je ook heel makkelijk glutenvrij bakken. Ook kun je er cakes en jams mee maken.

Je hebt broodbakmachines in verschillende formaten en met verschillende functies. De meeste broodbakmachines variëren in gewicht van 450 tot 1600 gram. Sommige machines hebben een timer, anderen hebben speciale bakprogramma’s.

Een broodbakmachine kun je in verschillende winkels kopen, zoals elektronicazaken en warenhuizen. Je kunt eventueel bij de verkoopmedewerker om hulp vragen, wanneer je naar iets specifieks zoekt. Ook op internet kun je terecht voor broodbakmachines. Er zijn tevens websites waar je de machines met elkaar kunt vergelijken en reacties van andere gebruikers kunt lezen.

Afbeelding: Flickr account rprata

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021