Excite

Altijd plezier met Makro tuinhuisjes

Kun jij ook wel een goede plek gebruiken om je tuinspulletjes op te bergen? Je kunt een lelijke kast neerzetten of je garage helemaal volstoppen. Beter en praktischer is het om een tuinhuisje neer te zetten. Als je gaat voor goede kwaliteit en een scherpe prijs, dan zit je met Makro tuinhuisjes goed. Dan krijg je veel keuze én natuurlijk een gegarandeerde kwaliteit.

Online shoppen

Makro tuinhuisjes zijn online op de website al te bezichtigen. Zo kun je kijken of je een groot huisje wilt of juist een kleintje. En of je voor een gewone deur gaat of een deur waar je ook je gazonmaaier in kunt zetten. Makro tuinhuisjes zijn verkrijgbaar in hout en metaal. Metalen huisjes zijn wat duurzamer, maar moeten net in je tuin passen. Houten huisjes vallen mooi weg in het landschap, maar worden soms ook het huis van verschillende diertjes die door de kiertjes naar binnen kruipen.

Zelf monteren

Alle Makro tuinhuisjes zijn eenvoudig zelf te monteren. Bij elk tuinhuis wordt een uitgebreide bouwbeschrijving geleverd, die stap voor stap gevolgd kan worden. Voor je begint met in elkaar zetten, is het slim om alle onderdelen te controleren; heb je alles in je pakket zitten en ziet alles er goed uit? Als dat niet het geval is, kun je contact opnemen met de Makro. Het is vervelend als je hier halverwege tijdens het bouwen achter komt. Natuurlijk worden de pakketten ook bij de Makro aan een strenge controle onderworpen, dus de kans dat dit gebeurt, is gelukkig minimaal.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018