Excite

Creëer sfeer met Makro tuinmeubelen

Van een mooie tuin kun je echt genieten. Op zomerse dagen is het heerlijk om dan rond te lopen of even lekker te zitten. Maar hoe maak je een mooie tuin? Het draait allemaal niet alleen om beplanting, maar ook om tuinmeubelen. Als je op dat gebied gaat voor kwaliteit en uitstraling, kom je vanzelf uit bij Makro tuinmeubelen. Deze tuinmeubelen zijn duurzaam en verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten.

Makro huismerk

Wie zich oriënteert op Makro tuinmeubelen, zal al snel merken dat de prijzen opvallend laag zijn, in vergelijking met veel andere tuinmeubelen. Dat komt omdat Makro veel tuinmeubelen van eigen merk levert. Deze zijn per stuk al erg voordelig, maar in combinatie met andere artikelen nog veel goedkoper. Zo kunt u al voor minder dan €1.000 een complete set kopen met tafel en zes stoelen. Daar kan het hele gezin in het voorjaar en in de zomer van genieten. De ruimte maakt het makkelijk om buiten te eten of om er lekker te werken of een boekje te lezen. Uiteraard wisselt het aanbod eigen merk artikelen regelmatig. Via de Makro-folder of de website kun je op de hoogte blijven van de nieuwste toevoegingen.

Ophalen of bezorgen

Het liefst neem je je Makro tuinmeubelen meteen mee naar huis, maar als je zelf niet over een grote auto of een aanhangwagen beschikt, dan kun je ook gebruik maken van de Makro bezorgservice. De spullen worden dan netjes thuis bij je afgeleverd. Vraag hiernaar in de winkel en maak meteen een afspraak!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020