Excite

Goede en betaalbare matrassen in Amersfoort kopen

Een goede matras gaat lange tijd mee, maar niet een leven lang. Met een gemiddeld matras kun je zo'n tien jaar doen. En dan gaan we er vanuit dat je het matras regelmatig gekeerd en gelucht hebt. Doe je dat niet, dan wordt de levensduur nog sterker verkort. Ben je, om wat voor reden dan ook, toe aan een nieuwe matras? Dan heb je vast wel wat aan deze adresjes voor goede en betaalbare matrassen in Amersfoort.

Kan niet missen: Ikea

De eerste stop als het gaat om betaalbare matrassen in Amersfoort is natuurlijk Ikea. Het Zweedse woonwarenhuis heeft een naam hoog te houden als het gaat om goede en betaalbare producten. Matrassen zijn hier volop te krijgen. Een goede topper die bijna vast in het assortiment zit, is de Sultan. Die is, met bijbehorende pootjes, te gebruiken als boxspring. Als je wilt kun je nog een extra topmatras kopen. Dat is vooral handig als je een tweepersoonsbed hebt dat uit twee losse matrassen bestaat; dan voel je de overgang tussen beide bedden niet zo erg.

Alles voor je bed

Natuurlijk zijn er ook alternatieven. Kende je Totaalbed al? Op Totaalbed.nl kun je een kijkje nemen en je kunt ook de showroom in Amersfoort bezoeken. Het voordeel van Totaalbed is dat de prijzen erg laag zijn en dat je soms wel tot 50% korting krijgt. Ook niet onbelangrijk: je kunt hier niet alleen matrassen kopen, maar ook bedden en accessoires. Alles is uit voorraad leverbaar en Totaalbed biedt een laagste prijsgarantie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020