Excite

Wasdroger, maar weinig ruimte? Koop een mini wasdroger!

Ruimtegebrek

Een probleem waar elk gezin wel eens mee kampt: ruimtegebrek. Vooral elektrische apparaten zoals een wasmachine, afwasmachine, magnetron of wasdroger nemen veel ruimte in beslag. Heb je nog geen wasdroger, of neemt je huidige droger te veel ruimte in beslag? Haal dan een mini wasdroger in huis. Na de mini afwasmachine, kopen steeds meer mensen ook een mini wasdroger. Behalve ruimtebesparing, is een een kleine wasdroger ook ideaal voor eenpersoonshuishoudens, of studenten: mensen met kleine wasjes.

Vergelijk online

Wil je weten waar je een mini wasdroger kunt kopen? Welke merken worden aanbevolen? En waar je een goedkope kleine wasdroger vindt? Ga dan naar een website die producten (merken) met elkaar vergelijkt. Websites waar je mini wasdrogers van verschillende merken met elkaar kunt vergelijken zijn onder andere: vergelijk.nl, kelkoo.nl en shopwiki.nl.

De 'wasmover'

Populair onder vakantiegangers is de zogenaamde wasmover. Dit is niet alleen een mini wasdroger, maar tevens een mini wasmachine. Beide onderdelen zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken. De mini wasdroger is - zoals de meesten - geschikt voor circa 2-2,5 kilo was. Hij is 54 centimeter breed, 35 centimeter diep en weegt 9,5 kilo. Het stroomverbruik van de droger is 90 watt. Kijk voor meer informatie over deze mini wasdroger op megamove.nl.

Lifetime kleine wasdroger

Nog een mini wasdroger met hoge beoordelingen is een van het merk Lifetime. In deze wasdroger kan maximaal 1,2 kilo was. De droger is vrijstaand, maar kan ook ingebouwd worden.

Betaalbare wasdroger

Een goedkope kleine wasdroger is van het merk THOMAS. Het is een mooie RVS droogtrommel en hij kost 199 euro. Ondanks dat het een mini droger is, kan er maar liefst 4,5 kilo was in. De wasdroger is onder meer te verkrijgen bij kelkoo.nl. Hier vind je tevens beoordelingen van deze droger.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018