Excite

Mix zelf de mooiste ringtones

Vroeger was je afhankelijk van de ringtones die bij je telefoon geleverd werden. Dat was best leuk, maar al vrij snel had je die wel gehoord. Bovendien had bijna iedereen dezelfde standaard ringtones. Dit maakte het alleen maar moeilijker om jouw telefoon te onderscheiden van al die andere telefoons. Nu bijna iedereen boven de 12 tenminste één telefoon heeft, is het alleen maar handiger als je jouw telefoon goed kunt onderscheiden van de rest. Dé manier om dat te doen is door zelf je ringtone te mixen.

Eigenlijk kun je heel gemakkelijk een ringtone maken. Hiervoor heb je alleen een programma als iTunes nodig. ITunes heeft een speciale lijst met ringtones, waarmee je je telefoon handig kunt updaten. Op internet kun je verschillende programma’s vinden waar je verschillende muziekfragmenten mee kunt mixen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een ringtone te maken van het mooiste deel uit je favoriete liedje.

Waar je ook voor kiest, controleer altijd eerst even welke ringtones geschikt zijn voor jouw telefoon. Het is zonde als je uren bezig bent met de perfecte ringtone, om er vervolgens achter te komen dat bijvoorbeeld het bestandsformaat niet geschikt is. Dan had je die tijd beter anders kunnen gebruiken. Door de handleiding van je telefoon door te lezen, kom je er vrij snel achter of jouw telefoon geschikt is voor een bepaald type ringtone. Kun je je handleiding niet meer vinden? Kijk dan gewoon even op internet.

Afbeelding: Flickr account loudestnoise

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020