Excite

Mobiel aanbiedingen: vind ze hier

Maak gebruik van mobiel aanbiedingen in een vorm die jij fijn vindt, als abonnementen, prepaids en losse mobiele telefoons. Providers, mobiele telefoonmerken en winkels hebben met regelmaat aanbiedingen voor mobiele telefoons. De aanbiedingen veranderen met regelmaat. Koop je nieuwe telefoon daarom niet te snel.

De aanbiedingen van providers en abonnementen variëren meer dan je denkt. De allernieuwste en modernste telefoon krijg je bij het ene abonnement gratis maar bij het andere abonnement betaal je een extra bedrag voor het toestel. Een gratis toestel is niet altijd mogelijk bij je abonnement. Let vooral op het abonnementstermijn en de bundel die gepaard gaan met de mobielaanbiedingen. Voorwaarden bij mobielaanbiedingen moeten wel goed bij je passen. Indien je iemand bent die graag elk half jaar van toestel wisselt, dan past een tweejarig abonnement niet goed bij je. Veel aanbiedingen met gratis toestellen zijn inclusief een tweejarig abonnement. Let daarom goed op. Mobielaanbiedingen die nu de aandacht krijgen zijn abonnementen voor de Samsung Galaxy S II, Blackberry Torch 9800 en Sony Ericsson Xperia Arc.

Inclusief laptop of IPad

Andere mobielaanbiedingen zijn aanbiedingen waarbij je een extra product cadeau krijgt, zoals een laptop of een televisie. Was je sowieso al op zoek naar nieuwe laptop of televisie, dan zijn dit soort aanbiedingen ideaal. Andere producten bij een aanbieding kunnen een IPad of een fototoestel zijn. Sommige winkels of webshops bieden ook gecombineerde aanbiedingen aan met twee mobiele telefoons. Ideaal als je voor twee kinderen mobiele telefoons wilt aanschaffen. Ze zitten dan beide aangesloten op een abonnement en hebben dezelfde telefoon. Een website waar je dit soort mobielaanbiedingen kan vinden is www.typhone.nl.

Koop niet zomaar een nieuwe mobiele telefoon. Er zijn voldoende mobielaanbiedingen die de aanschaf van een nieuwe telefoon nog plezieriger kunnen maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021