Excite

Lekker praktisch: mobiel zonnescherm

Wie denkt dat mooi en praktisch in de tuin niet met elkaar samen gaan, heeft het helemaal mis. Als je niet altijd in de zon wilt zitten, ben je helemaal niet gebonden aan zo'n lelijke parasol in een witte, plastic voet. Je kunt ook kiezen voor een mobiel zonnescherm. Veel mooier en misschien zelfs nog wel handiger dan een parasol. Een mobiel zonnescherm is namelijk in verschillende maten verkrijgbaar en kan ook in diverse vormen geleverd worden. Je bent dan dus niet langer gebonden aan een ronde tafel.

Snel op te bouwen

Een mobiel zonnescherm is op alle punten mobiel. Het is gemakkelijk te verplaatsen, maar ook zo op te zetten. Een mooi voorbeeld van een mobiel zonnescherm is de Terrasol, een elegant scherm dat zowel op het terras van een café als op het terras van een tuin gebruikt kan worden. Het zonnescherm wordt eenvoudig via de knikarmen langs de zijkanten afgerold en het draaggestel kan op iedere gewenste plek worden neergezet. Het monteren bestaat enkel uit het inhaken en vastzetten van een aantal onderdelen. Het scherm is zelf op maat te maken.

Meer voordelen

Een mobiel zonnescherm heeft meer voordelen dan alleen het feit dat het snel op te bouwen of enorm flexibel is. Het is namelijk ook een geschikte oplossing voor huizen waar gewone zonwering niet mogelijk is. Het kan zijn dat je geen zonneschermen aan je huis kunt of mag monteren, of dat je liever geen schroeven in je kunststof kozijnen zet en daarom een andere oplossing zoekt. Dan heb je er hier één gevonden!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019