Excite

Mobiele telefoon: zoveel keuze!

Een mobiele telefoon kopen is nog lang niet zo gemakkelijk. Er zijn er immers zo ontzettend veel! Het is dan ook belangrijk dat je eerst bedenkt wat je ongeveer wilt hebben.

Voorkeur merk?

Veel mensen hebben een voorkeur voor een merk. Ze willen bijvoorbeeld graag een Nokia, een Samsung of een Sony Ericsson. Ze hebben goede ervaringen met het merk en vinden de functionaliteiten fijn. Misschien heb je niet meteen een voorkeur voor een bepaald merk, dat is natuurlijk ook mogelijk.

Wat wil je graag?

Wat zijn je voorkeuren voor een telefoon? Wil je een smartphone? Een touchscreen? Misschien een Qwerty-toetsenbord? Andere functies kunnen natuurlijk ook van belang zijn. Wil je internet, een camera of veel spelletjes kunnen spelen? Er zijn ook mensen die een simpele mobiele telefoon willen. Eentje waarmee je kunt bellen en eventueel sms'en. Ook zijn er speciale mobiele telefoons voor ouderen, die makkelijk te bedienen zijn en niet teveel functies hebben.

Waar koop je een mobiel?

Een gsm kun je overal kopen, zoals op internet. Ook kun je naar een telefoonzaak gaan en daar de laatste telefoon modellen bekijken. De medewerkers daar zijn gespecialiseerd en kunnen je helpen met het vinden van een telefoon die aan je eisen en wensen voldoet. Ook in warenhuizen kun je telefoons vinden. Je kunt ervoor kiezen om een prepaid te kopen of eentje met een abonnement. Ook kun je alleen een toestel kopen, handig wanneer je al een simkaart hebt. Let er dan wel op dat de telefoon simlock vrij is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020