Excite

Zo vergelijk je mobiele telefoons!

Als je toe bent aan een nieuw mobieltje, dan kan het handig zijn om de nieuwste mobiele telefoons met elkaar te vergelijken. Dan weet je namelijk precies wat er in de markt te koop is en wat voor jou een mooie optie zou zijn. Tegenwoordig kan het vergelijken van mobiele telefoons best lastig zijn, omdat ze inmiddels zoveel opties hebben, dat het bijna niet meer bij te houden is. Met deze tips kom je in ieder geval wel heel ver.

Abonnement of prepaid

Bij het vergelijken van prijzen van mobiele telefoons is het vooral belangrijk om te weten of je een abonnement of prepaid telefoon wilt. Telefoons in combinatie met abonnementen zijn vaak gratis of heel erg voordelig, terwijl je voor een telefoon met een prepaid kaart veel meer betaalt. Je kunt ook nog een losse mobiele telefoon kopen die simlock vrij is en gebruikt kan worden hoe je maar wilt. Een abonnement kan voordelig zijn als je veel belt. Als je weinig belt en je wilt een prepaid telefoon, dan heb je misschien ook weer niet een van de duurste telefoons nodig.

Meer functionaliteiten met een smartphone

Als je graag een van de nieuwste mobiele telefoons hebt, dan moet je toch eigenlijk wel gaan voor een smartphone. Een smartphone is een telefoon als de iPhone of Blackberry; voorzien van tal van functionaliteiten, waaronder de mogelijkheid om apps te downloaden en online te surfen. Hiervoor moet je vaak wel een apart abonnement afsluiten, maar qua kosten is dat het wel waard.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020