Excite

Mobiele telefoons van HTC (voorheen Qtek): het beste van het beste

De halve wereld lijkt inmiddels een smartphone te hebben. Of het voor de hele wereld klopt valt te betwijfelen, maar feit is wel dat er in Nederland op het moment meer smartphones worden verkocht dan ‘gewone’ telefoons. En dat is niet gek, want een smartphone biedt ontzettend veel waar voor zijn geld! Merken als Apple en Samsung timmeren hard aan de weg, maar ook mobiele telefoons van HTC, of Qtek het merk dat voorheen vaak op hun telefoons stond, doen het erg goed. En dat is niet vreemd, want HTC biedt zowel prestaties als bouwkwaliteit!

De mogelijkheden van een smartphone

Vroeger kon je met een mobiele telefoon alleen bellen, sms’en en als je geluk had ook nog een wekker zetten. Tegenwoordig is de mobiele telefoon eigenlijk een kleine computer geworden. Naast bellen kan je er namelijk ook mee mailen, internetten en foto’s nemen. En door zogenaamde apps kunnen besturingssystemen als iOS of Android nog eens van extra mogelijkheden worden voorzien.

Wat biedt HTC?

Hoewel HTC op dit moment telefoons maakt met verschillende besturingssystemen, zijn vooral de Android-toestellen van dit Taiwanese merk enorm in trek. Wat je ook zoekt in je smartphone, HTC heeft het in zijn assortiment. Vind je het formaat belangrijk, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Wildfire S. Ben je meer iemand van blitse graphics en snelle prestaties, dan heeft HTC de Sensation voor je in de schappen liggen. Dit toestel is uitgerust met een snelle dual-core processor en flink wat geheugen. Wat je ook wil van je telefoon, de Sensation beent het wel bij. Uiteraard heeft HTC tussen deze twee uitersten nog behoorlijk wat moois in het assortiment

Wat voor abonnement kies je bij een smartphone?

Bij een smartphone hoort eigenlijk een abonnement met internet. Je kunt ook kiezen voor een variant met alleen belminuten, maar in dat geval ben je afhankelijk van de nabijheid van een wifi-netwerk. Iedere provider biedt tegenwoordig een databundel aan. Wees je er wel bewust van dat ze ook allemaal met een datalimiet werken. De hele dag YouTube-filmpjes kijken op je nieuwe HTC is daarom zeker niet aan te raden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018