Excite

Actuele mobiele telefoons van Motorola

Op weinig gebieden verandert het aanbod zo snel, dan op het gebied van mobiele telefonie. Gelukkig maakt dat niet zoveel uit, want als je eenmaal een merk hebt gevonden waar je op kunt vertrouwen, kun je daarvan gewoon steeds het nieuwste toestel kiezen. Wij zetten hier een aantal van de nieuwste mobiele telefoons van Motorola voor je op een rijtje.

Motorola Titanium

Een van de nieuwste mobiele telefoons van Motorola is de Motorola Titanium. Deze telefoon is voorzien van een groot scherm, beschikt over een eigen scherpe camera waar zelfs digitaal mee ingezoomd kan worden. Ook voor het opnemen van video's is deze camera meer dan geschikt. Natuurlijk kun je er ook alle standaard dingen mee doen, zoals sms'en en bellen. Voor de liefhebber is er nog een audio- en videospeler die de nodige uurtjes plezier op kan leveren.

Motorola EX128

Een van de andere toppers, als het gaat om mobiele telefoons van Motorola, is de Motorola EX128. Deze telefoon scoort erg goed als het gaat om gebruiksgemak en dat komt natuurlijk deels door het grote, heldere scherm. Ook de handige camera en mogelijkheid om te e-mailen en internetten zijn natuurlijk mooi meegenomen. Net als de Titanium is ook deze telefoon vooral makkelijk en voordelig verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. In de meeste gevallen betaal je helemaal niets voor het toestel, als je er direct een abonnement bij neemt. Je kunt zelf natuurlijk kijken welk abonnement het voordeligst is. Of dat je misschien beter wel wat voor het toestel kunt betalen en voor een sim-only abonnement moet gaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020