Excite

Mobiele telefoons van Samsung: snel, trendy en betaalbaar

De mobiele telefoons van Samsung staan voor de generatie van nu. Ze hebben alles wat de jongeren nodig hebben en vragen in deze tijd. De applicaties van de mobiele telefoons van Samsung zijn helemaal up-to-date volgens de modernste technologieën. De mobiele telefoons van Samsung zijn modern, flitsend en ook nog betaalbaar. De nieuwste mobiele telefoons van Samsung zijn de Galaxy S Plus, de Galaxy S II, de Galaxy Gio, de Nexus S en de Star II. De telefoons van Samsung zijn naast telefoneren ook perfect om muziek op te beluisteren, video’s te kijken en te gamen.

Jij en je vrienden

Met een mobiele telefoon van Samsung hoef je niets te missen van je vrienden dankzij de beste apps die Samsung te bieden heeft. De Samsung telefoon beschikt over een goede camerakwaliteit waarmee je mooie foto’s en video’s kan maken. Deel je foto’s en video’s met je vrienden met de AllShare functies, zodat vrienden en familie niets van je hoeven te missen. De telefoons beschikken over de mooiste Full-HD kwaliteit waardoor je de mooiste beelden hebt op je mobiele telefoon.

Nieuwe hubs

Met de Samsung Hubs heb je meer mogelijkheden met je telefoon. De Samsung Galaxy S II heeft vier nieuwe Hubs: de Social Hub, de Readers Hub, De Music Hun en de Game Hun. Met de Readers Hub beheer je tijdschriften, kranten en boeken in een applicatie. Dit geeft meer overzicht en hoef je niet meer al het leesvoer mee te dragen in je tas.

De Samsung Nexus S heeft de nieuwste Android-versie en de beste Google apps. Voor de informatiejunkie is dit de mooiste telefoon. Met de Nexus zoek je snel en simpel naar informatie via Google, bezoek je Google Earth en onderhoud je het contact met familie, vrienden en werk met Gmail, en Google Talk. Met de mobiele telefoons van Samsung ben je er altijd voor iedereen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020