Excite

De nieuwste mobiele telefoons van Sony Ericsson

De mobiele telefoons van Sony Ericsson zijn al jaren populair in telecomland. De nieuwste modellen vind je hier!

De nieuwste telefoons

Op 9 juni 2011 kondigde Sony Ericsson 2 nieuwe mobiele telefoons aan via Facebook. Welke dat zijn? De Mix Walkman™ en de Txt Pro!

Mix Walkman™ telefoon

De Mix Walkman™ is een smartphone helemaal perfect ingericht om muziek op te luisteren. De naam doet het dan ook al vermoeden: Mix Walkman (voor de jonge lezers onder ons: een walkman is een muziekspeler). Als je een muziekliefhebber bent, dan is dit een fijne telefoon voor jou. Een leuk weetje en hebbedingetje van de Mix Walkman is dat je er karaoke op kunt doen. Je kunt ook door je liedjes zappen met het programma Zappin™.

Txt Pro

Deze telefoon is ontworpen voor social networking, zoals Twitter en Facebook. Je vrienden laten weten waar jij bent en wat jij doet is uitermate gemakkelijk met deze telefoon. Deze telefoon heeft dan ook een volledig uitschuifbaar toetsenbord, zodat je razendsnel kunt typen.

De telefoons zullen binnenkort verkrijgbaar zijn in de winkel. Op de site van het merk kun je je inschrijven voor updates, zodat je precies weet wanneer de nieuwe mobieltjes in de winkel liggen.

Andere modellen

Sony Ericsson heeft meer telefoons op het moment. Zo hebben ze de Xperia-serie. Deze smartphone is zeer geschikt voor algemeen gebruik en verscheidene doelgroepen. In Xperia-serie bestaat momenteel zes telefoons. Dit zijn de Xperia™ PLAY, Xperia™ arc, Xperia™ X10, Xperia™ X8, Xperia™ X10 mini pro en de Xperia™ X10 mini. De serie wordt binnenkort nog eens uitgebreid met drie modellen: Xperia™ pro, Xperia™ mini en de Xperia™ neo. Deze zijn binnenkort verkrijgbaar. Afhankelijk van wat je zoekt, is er wel een fijn type Xperia voor je te vinden. Alle telefoons van Sony Ericsson, waaronder de Xperia, draaien overigens op het besturingssysteem Android.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019