Excite

Mobiele telefoons Sony Ericsson

Een van de grootste merken van mobiele telefoons is toch wel Sony Ericsson. Ooit begon Sony Ericsson als twee aparte bedrijven, maar voor de telefoonmarkt veranderde dat al snel. Een telefoonmerk en elektronicamerk gingen samenwerken en het resultaat is duidelijk: een enorm assortiment mobiele telefoons. Sony Ericsson staat er tegenwoordig bekend om voor te lopen op de trends. Dit merk in de gaten houden is dus altijd een goed idee.

Mobiele telefoons van Sony Ericsson zijn bedoeld voor een breed publiek. Dit is te merken aan het aantal functies op de mobiele telefoons. Sony Ericsson bezuinigt hier niet op. Aan de andere kant zijn er in de collectie ook toestellen voor iedereen te vinden. Van apparaatjes die bijna niets kunnen, behalve bellen, tot gsm’s die zijn uitgerust met volledige mp3-spelers. Bovendien kun je vaak zelf aan je Sony Ericsson telefoon het één en ander aanpassen, waardoor het telefoontje echt helemaal persoonlijk wordt.

Qua namen van mobiele telefoons, Sony Ericsson staat er om bekend gewoon het alfabet af te gaan, is het allemaal niet zo spectaculair. Alleen de nieuwste modellen, zoals bijvoorbeeld de Xperia, hebben een beetje een bijzondere naam. Toch blijkt dat in de praktijk niet zoveel uit te maken: veel mensen blijven met veel plezier dit merk gebruiken.

Afbeelding: gadgetell.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020