Excite

Tips voor muffins vind je online

Tips voor muffins online

Wil jij je muffins, cupcakes of cake leuk versieren of tips krijgen om ze nog smakelijker te maken? Dan kun je deze goed online vinden. Er zijn talloze recepten zodat je originele muffins kunt maken. Ook kun je ideeën opdoen voor leuke versieringen.

Vind recepten

Een normale muffin maken is niet zo heel moeilijk, maar je kunt natuurlijk veel meer. Maak er een muffin van met een frisse citroensmaak, zorg voor een jamvulling of doe er stukjes chocolade in. Om goede recepten te vinden voor je muffins, cupcakes of cakes kun je op het internet kijken. Je hebt dan gebak met een net wat andere smaak en mensen kunnen dit natuurlijk wel waarderen. Op het internet kun je verschillende recepten vinden en zo eens wat nieuws proberen.

Versieringen

Er zijn talloze dingen te bedenken voor de versiering van je muffin. Je kunt het vrij simpel houden met een laagje glazuur en wat discospikkels, maar het kan ook veel ingewikkelder door figuurtjes te maken van marsepein. Op Excite en verder op het internet kun je ideeën opdoen en je muffins of cupcakes versieren.

Workshops

Er worden ook erg veel workshops gegeven voor het versieren van cupcakes en muffins. Op internet kun je uitzoeken of er ook workshops bij jou in de buurt zijn. Een workshop is een leuke manier om creatief om te gaan met muffins, cupcakes of cakes. Je leert verschillende technieken. Op Google kun je zoeken waar deze workshops worden gegeven en wanneer deze beginnen. Ook zie je meten wat de kosten zijn wanneer je wilt deelnemen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021