Excite

Muziek downloaden: gratis voor GSM

Een moderne telefoon is alleen maar extra leuk als je ook daadwerkelijk gebruik maakt van alle mogelijkheden. Dat dit veel geld moet kosten, is een belangrijk misverstand. Juist iets als muziek downloaden (gratis voor GSM) is ontzettend leuk. En het kost je niets, alleen wat tijd.

Hoe werkt dat nu eigenlijk, muziek downloaden? Op gratis/voor je gsm zoeken is natuurlijk de eerste stap. Want er zijn talloze websites waar je tegen betaling muziek kunt downloaden, maar die wil je natuurlijk niet hebben. Maak ook vast een lijstje met de nummers die je het liefst wilt downloaden, zodat je ook heel gericht kunt zoeken naar muziek.

Vergeet ook vooral niet om de website van je telefoon te bekijken. Soms worden er via de fabrikant namelijk ook ringtones of spelletjes aangeboden. Je kunt dan kiezen op telefoontype, waardoor je altijd precies de juiste dingen voor jouw telefoon download. Tot slot kun je natuurlijk ook zelf aan de slag. Wanneer je kiest voor muziek downloaden, gratis, voor je GSM, dan download je meestal bestanden die door andere liefhebbers op het web zijn gezet. Zelf kun je ook muziek voor je telefoon maken, bijvoorbeeld via iTunes. Als je ook een website hebt, dan kun je jouw creaties daarop zetten, zodat ook andere mensen de mogelijkheid hebben om gratis muziek te downloaden voor hun gsm!

Afbeelding: Flickr, gebruiker AngelaShupe

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020