Excite

Naam als tattoo ontwerpen

Wil jij een naam als tattoo ontwerpen en laten zetten? Dat is goed mogelijk. Er zijn veel mensen die een naam willen laten zetten op hun lichaam. Bijvoorbeeld omdat een dierbare is overleden, of omdat ze een bepaald persoon altijd willen blijven herinneren. Wat je reden ook is om een naam te laten zetten, denk er goed over na. Een relatie kan bijvoorbeeld stuk gaan, ook wanneer je dat niet verwacht.

Lettertype

De eerste stap voor het ontwerpen van een naam als tatoeage is het vinden van een geschikt lettertype. Wil je iets sierlijks of liever iets straks? Op internet kun je zoeken naar 'Fonts' op bijvoorbeeld Google. Je kunt dan allerlei lettertypes vinden. Houd er rekening mee dat wanneer een lettertype veel details heeft, dat wellicht niet goed naar voren komt in een tattoo. Of de tattoo moet echt heel groot worden en vaak is dat niet wat je wil.

Waar laat je de tattoo zetten?

Het is belangrijk goed te bedenken waar je een tattoo met naam wilt laten zetten. Wil je dat iedereen de tatoeage kan zien, of is het meer iets persoonlijks? Houd ook rekening met je eventuele baan. Er wordt niet altijd positief gereageerd op zichtbare tattoo's. Bedenk je ook dat bijvoorbeeld je rug een plek is waar je de tattoo zelf nooit kunt zien.

Zoek een shop

Er zijn veel tattooshops. Het beste is om er eentje te zoeken waar ze hygiënisch te werk gaan. Hier zijn speciale keurmerken voor. Ook moet de stijl van de tattoo-artist je aanspreken. Hoewel je zelf een tattoo ontwerpt, is de kans namelijk altijd aanwezig dat je de stijl van de artist terugziet in de tattoo.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021