Excite

Koop Nederlandse boeken online

Hoewel we steeds meer tijd achter de computer of de televisie doorbrengen, gaat er nog steeds niets boven een goed boek om de fantasie te prikkelen. Tegenwoordig hoeven we niet per se meer naar een boekhandel of de bibliotheek. Ook op het internet zijn boeken te bestellen. Wij zochten de beste websites voor Nederlandse boeken voor je uit.

Boeken van BolVeruit de bekendste online boekenwinkel van Nederland is natuurlijk Bol.com. En dat is niet vreemd, want deze website heeft een enorm aanbod aan boeken die je meestal de volgende dag al in huis hebt. Overigens kun je bij Bol niet alleen maar boeken bestellen. Ook dvd's, cd's en elektronica zijn te koop bij deze webwinkel.

Naast het enorme aanbod heeft bestellen bij Bol nog een aantal andere voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld boeken die in de nabije toekomst uitgebracht gaan worden voorbestellen, wat een flinke korting kan opleveren. Ook heb je bij Bol het recht om artikelen binnen 14 dagen te retourneren. Uiteraard dienen ze dan wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn.

Nog meer boekenUiteraard zijn er meer websites waar boeken te koop zijn. Bekende boekhandels als Selexyz en Bruna hebben een webwinkel. Heb je geen zin om naar één van hun vestigingen te gaan, dan kun je dus vanuit je luie stoel met een muisklik bestellen. Ook boekenclub ECI is online te vinden. Wel dien je een abonnement af te sluiten, waarbij je belooft een minimaal aantal boeken per periode af te nemen. Maar voor de fervente lezer dient dat eigenlijk geen probleem te zijn.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020