Excite

Welke Nintendo DS kun je kopen?

De Nintendo DS is een handheld spelcomputer van Nintendo die al sinds 2004 op de markt is. Maar de eenvoudige DS van toen heeft plaatsgemaakt voor verschillende opvolgers. Zo zijn nu vooral de DSi, de DSi XL en de 3DS erg populair. Ook zul je in sommige winkels de DS Lite nog kunnen vinden, dat was de eerste opvolger van de DS.

DSi

De DSi kwam in 2009 op de Europese markt. Het was de opvolger van de DS Lite en had een aantal opzienbarende functies, zoals een camera. Daarnaast is de DSi iets dunner, maar heeft de handheld grotere schermpjes dan zijn voorganger. Deze spelcomputer is een goed alternatief voor de Lite. Wil je echter nog spelletjes van de Gameboy kunnen spelen? Dan kun je beter de Nintendo DS Lite kopen.

DSi XL

De opvolger van de Nintendo DSi is de DSi XL. Het meest opvallende aan deze handheld is dat het apparaat een stuk groter is. Dat vergroot het spelplezier. Het is echter minder handig als je je draagbare spelcomputer veel onderweg wilt gebruiken. Dan is de gewone DSi meer iets voor je.

3DS

De nieuwste aanwinst van Nintendo is de Nintendo 3DS. Met deze handheld kun je echt 3D gamen. Er zijn ondertussen al veel games verschenen voor de 3DS. Het levert een revolutionaire manier van gamen op. Een nadeel is echter dat je vanuit een bepaalde hoek op het scherm moet kijken, om de 3D-beleving goed te ervaren. Of je dit fijn vindt, kun je het beste zelf ervaren in een winkel.

Winkels

Voor welke Nintendo DS je ook gaat, er zijn genoeg plaatsen waar je die kunt kopen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om online de beste aanbieding te bestellen, maar als je liever naar een winkel gaat, zijn er ook genoeg mogelijkheden. Er zijn specifieke gamewinkels, waar ze je goed kunnen informeren over de DS. Zo'n winkel is bijvoorbeeld E-Plaza. Ook in een speelgoedwinkel kun je terecht. Maar wil je een goede tweedehands Nintendo kopen? Dan kun je bijvoorbeeld naar Nedgame of GameMania. Ze verkopen daar ook tweedehands spelletjes voor je nieuwe aanwinst.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020