Excite

Koop boeken bij online boekenwinkels

Er zijn diverse online boekenwinkels waar je boeken kunt kopen. Vaak heb je al de mogelijkheid een stukje van het boek te lezen, zoals de eerste pagina's. Ook zie je vaak reacties van mensen die het boek ook gelezen hebben. Zo weet je dus ook of het boek de moeite waard is en of je het ook wilt lezen. Zie hier enkele voorbeelden van online boekenwinkels.

Bol.com

Bol.com heeft een enorm groot aanbod aan boeken. Er zijn niet alleen Nederlandstalige boeken, maar er is ook een aanbod in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Turks. Er zijn tevens niet alleen nieuwe boeken, maar ook tweedehands boeken. Als er tweedehands boeken beschikbaar zijn, dan zie je die meteen staan en het bestellen werkt net zoals het bestellen van een nieuw boek. Tevens kun je reacties lezen van mensen die het boek hebben gelezen.

Cosmox.nl

Op Cosmox.nl vind je ook een enorm aanbod aan boeken. Het verzenden hier is gratis en dat is natuurlijk een groot voordeel. Ook kun je de reacties lezen van mensen die het boek ook hebben gelezen.

Play.com

Als je Engelstalige boeken wilt lezen, kun je die prima bestellen op play.com. Die site is van een bedrijf in Engeland en ook hier zijn de verzendkosten gratis. Dat scheelt enorm, want er zijn veel andere Engelse en Amerikaanse webshops waar je wél verzendkosten betaalt. Verzendkosten vanuit het buitenland kunnen namelijk hoog oplopen. Ook kun je op deze site reacties van andere gebruikers lezen. Nederlandstalige boeken zijn hier logischerwijs niet beschikbaar.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021