Excite

Speel online games

Online games heb je in verschillende soorten en maten. Je hebt websites met verzamelingen online games, maar ook spellen die je met een internetverbinding moet spelen.

Playtopia

Op playtopia.nl kun je allerlei leuke spellen spelen. Je moet je hier wel voor aanmelden. Er zijn spellen als Bejeweled, Mahjong en talloze puzzels die je kunt maken. Voor het spelen van spellen krijg je gratis tokens en die kun je inwisselen voor loten. Met die loten kun je geldprijzen winnen. Het is ook mogelijk een VIP-lid te worden. Je kunt dan nog meer spellen spelen en ook toernooien spelen tegen andere spelers. Dat kost je echter wel geld.

Neopets

Op www.neopets.com kun je je eigen virtuele huisdier aanmaken. Om hem op te voeden, heb je zogenaamde Neopoints nodig, het geld uit de virtuele wereld. Je kunt deze Neopoints verdienen door spellen te spelen. Er zijn meer dan honderd verschillende spellen aanwezig op de site die je kunt spelen.

World of Warcraft

World of Warcraft is niet echt een online spel, maar tegelijkertijd ook wel. Je betaalt maandelijks om het te kunnen spelen en je hebt een internetverbinding nodig. Je kunt het spelen samen met anderen, maar ook alleen dingen doen. Het spel wordt constant ontwikkeld en er zijn al meerdere uitbreidingssets van te vinden. Maak een mage, een paladin of kies voor een warrior waar je mee kunt spelen. Je kunt een gnome, human, troll of goblin zijn en talloze avonturen beleven in de wereld van World of Warcraft.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020