Excite

Uitdaging: ontwerp je eigen keuken!

Keukens kun je gewoon uit boekjes kopen, maar echt wat bijzonders heb je dan niet. Het zou zomaar kunnen dat je precies dezelfde keuken ook bij vrienden of buren tegenkomt. Niet zo leuk natuurlijk. Hoe je dat voorkomt? Ontwerp je eigen keuken! Er zijn verschillende manieren om dat te doen.

Zelf doen

Ontwerp je eigen keuken, dat is misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Of niet? Als je echt alles zelf wilt doen, dan ontwerp je zelf je keuken en verzorg je ook de uitvoering. Dit kan goed, maar is wel veel werk. Bovendien ben je wel een klein beetje beperkt in materiaal: de meeste mensen zullen niet over het gereedschap beschikken om een eigen natuurstenen blad te maken of om strakke hoogglans frontjes voor de kastjes te maken. Woon je in een huis met een natuurlijke uitstraling, dan tref je het natuurlijk weer wel: steigerhout, teakhout of andere houtsoorten zijn prachtig voor het maken van een keuken.

De makkelijke weg

Klinkt dat je toch allemaal als wat te veel werk in de oren, dan kun je alsnog je eigen keuken ontwerpen, maar het door een ander laten maken. Via Keukenontwerper.nl kun je gratis een eigen ontwerp maken en daarmee keukenwinkels bezoeken.

Ook Keukenconcurrent.nl biedt je de mogelijkheid om je keuken zelf te ontwerpen. Dat bedrijf heeft als voordeel dat ze je ontwerp ook direct voor je kunnen realiseren.

Denk je graag mee, maar is het ontwerpen van een hele keuken nog wat te hoog gegrepen? Schuif dan om de tafel met een adviseur en maak samen een mooie tekening.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021