Excite

Oplaadbare batterijen kopen, kan ook online

Oplaadbare batterijen kopen. Hoe kies je de milieuvriendelijkste batterijen met het grootste rendement? Van oplaadbare batterijen wordt steeds meer verwacht. Ze moeten meer en langdurig energie leveren. Wees zuinig met je (oplaadbare) batterijen, ze zijn enorm belastend voor het leefmilieu. Hoe kun je de levensduur ervan verhogen? Dat is zeker niet misplaatst, goede oplaadbare batterijen zijn niet goedkoop, en vooral de  goedkoopste toestellen vragen het meeste energie.

Koop geen batterijen in reserve

Velen springen al té nonchalant om met (oplaadbare) batterijen. Leveren ze minder energie, dan worden ze direct vervangen ook al zijn ze nog half vol. Dat is geldverspilling, én schadelijk voor ons leefmilieu. Wist je dat oplaadbare batterijen een houdbaarheidsdatum hebben? Dat is nodig om tot die datum de beloofde voltage te kunnen leveren. Daarna verliezen ze veel van hun kracht, en gaan ze lekken. Ben je een kleine verbruiker, koop dan alleen batterijen die je onmiddellijk gebruikt en leg zeker geen reserve aan.

Batterijen koel en droog bewaren

(Oplaadbare) batterijen houden van een koele en droge bewaarplaats, leg ze nooit in de zon of op een vochtige plaats, dat verkort hun levensduur.

Verwijder batterijen bij ongebruikte toestellen

Verwijder (oplaadbare) batterijen uit toestellen waarvan je weet dat ze lange tijd ongebruikt blijven. Bij toestellen die een tijd niet gebruikt worden, kan de houdbaarheidsdatum van de batterijen verlopen. Zo is het risico op lekken groter, en kan ook het toestel schade oplopen.

Opladen als ze volledig leeg zijn

Laad batterijen volledig op wanneer ze leeg zijn. Een batterij met onvoldoende energie voor je camera, kan nog maanden energie leveren voor een digitale klok. Oplaadbare batterijen voordelig kopen, doe je online.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019