Excite

Opslagplaats huren: extra gemak

Als je tijdelijk kleiner gaat wonen of je huis opzegt of verkoopt omdat je langere tijd naar het buitenland gaat, krijg je met een belangrijk praktisch probleem te maken: je spullen. Of beter gezegd: waar laat je je spullen. Natuurlijk kun je alles verkopen, maar als je van plan bent later weer wat ruimers voor jezelf te vinden, dan is dit zonde. Je krijgt er namelijk vaak een fractie van de nieuwprijs voor en zult dan weer op zoek moeten naar een compleet nieuwe huisraad. Een opslagplaats huren kan dan een veel beter idee zijn.

In Amerika is het al heel normaal, in Nederland komt het steeds meer op: een opslagplaats huren. Bedrijven doen het al regelmatig voor overvoorraad. Het is ook een heel erg voordelige oplossing om tijdelijk je spullen in een opslagruimte op te slaan. Als bijkomend voordeel hoef je hiermee bovendien niemand lastig te vallen, dat is ook wat waard.

Opslagplaatsen huren kun je in de buurt doen, maar soms is het voordeliger om contact op te nemen met een van de grote verhuurketens. Zij bieden opslagplaatsen door heel Nederland, maar wel tegen een extra scherpe prijs. Voor een paar tientjes per maand heb je dan al een mooie ruimte. Denk er wel aan dat je goede afspraken maakt over de toegankelijkheid van een ruimte. Een opslagruimte waar je bijvoorbeeld alleen tijdens je werktijd terecht kan, is meestal niet ideaal!

Afbeelding: Flickr account Hakan Dahlstrom

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020