Excite

Originele babycadeaus moeten zowel ouders als baby plezieren

Een belangrijk element tijdens je zoektocht naar originele babycadeaus is ervoor te zorgen dat zowel de baby als de kersverse ouders plezier beleven aan het geschenk en er vrolijk van worden.

Persoonlijk slaapliedje

Het internet is een uitstekend hulpmiddel om originele babycadeaus op de kop te tikken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerd slaapliedje, waarin alle details van de baby bezongen worden? Daarbij kan je zowel de naam van de baby als die van de gelukkige ouders in het liedje laten verwerken. De naam van de gever van dit originele geschenk wordt op de cd houder geprint waarbij de cd zowel blauw als roze kan worden verpakt. Dit is beslist een origineel babygeschenk, waar nog lang zal naar worden geluisterd.

Geboortehoroscoop in boekvorm

Een ander en minstens even origineel babycadeau is ongetwijfeld een geboortehoroscoop in boekvorm. Het betreft een persoonlijke en uitgebreide geboortehoroscoop in gebonden boekvorm. Een ideaal geschenk en aandenken voor zowel de baby als zijn ouders. Dit babyhoroscoopboek is in totaal veertig bladzijden dik. In dit boek wordt uitgebreid aandacht besteed aan baby's sterrenbeeld, geïllustreerd met zijn horoscooptekening en geboortehoroscoop. Deze geboortehoroscoop is beschikbaar in verschillende versies. Zo is er de originele geboortehoroscoop volgens Mercurius, of een gepersonaliseerde geboortehoroscoop in een voor ons meer begrijpbare taal.

Andere ideetjes voor originele babycadeaus

Een leuke vervanger voor de klassieke suikerbonen, zijn kleurrijke M&M's, bedrukt met de naam en de geboortegegevens van de baby. Andere leuke ideeën zijn een slabbetje met de eerste foto van de baby, een kinderstoel, handdoeken, een pyjama, slaapzak of andere kledingstukken of gebruiksvoorwerpen, bedrukt met zijn of haar naam. Ben je zelf handig, dan kan je met de naaimachine aan de slag om zelf originele babycadeaus te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan zelfgemaakte slabbetjes in kleurrijke stofjes, een slaapzakje, een geboorteslinger uit stof met de baby zijn of haar naam, een wikkeldoek,... Diverse naai-blogs helpen je alvast op weg met patronen en uitgewerkte handleidingen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018