Excite

De leukste en meest originele moederdag cadeaus

Wil je je moeder het liefst elke dag laten merken hoe gek je op haar bent, maar komt het er om wat voor reden dan ook niet van? Dan kun je flink uitpakken op Moederdag. Natuurlijk mogen originele moederdag cadeaus dan niet ontbreken. Wij geven een aantal suggesties die zeker een gevoelig snaartje zullen raken!

Geef iets van jezelf

Over het algemeen zijn moeders dol op hun kinderen en je kunt dan als het gaat om originele moederdag cadeaus, niets beters geven dan iets van jezelf. Schrijf een liedje over je moeder en zing het in op een cd, maak een fotocollage met allemaal mooie momenten uit jullie levens of geef een chocoladehart met een mooie foto erop. Je kunt je cadeaus ook aanpassen aan haar hobby's. Misschien is je moeder wel dol op koken. Dan mag een schort met jouw foto erop natuurlijk niet ontbreken. Ook erg mooi: een gegraveerd hangertje dat ze altijd met zich mee kan dragen.

Geef een uitje

Op een tweede plaats komen natuurlijk leuke ervaringen. Je kunt je moeder dit jaar eens proberen verrassen met een bijzonder uitje. Wat dacht je van een heuse kasteel-picknick, of een fotosessie waarbij je moeder in de huid van een echte Hollywoodster mag kruipen. Voor moeders die dol zijn op de natuur is een bezoek aan de Orchideeën Hoeve een aanrader en voor moeders die dol zijn op verzorging is het maken van een eigen parfum natuurlijk een droom die werkelijkheid wordt. Al deze uitjes en cadeautjes zijn te bestellen via Kadopagina.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020