Excite

Waar kun je online parfum bestellen en betalen met acceptgiro?

Je kunt online bij verschillende sites heel gemakkelijk parfum bestellen. Het aanbod is vaak een stuk groter dan in winkel. Zo kun je allerlei parfums bestellen van zowel bekende als onbekende merken. Het voordeel van online parfum bestellen is dat dit vaak een stuk goedkoper is dan in de winkel. Ook heb je bij verschillende sites de mogelijkheid om met acceptgiro te betalen. De acceptgiro ontvang je bij je bestelling of digitaal en moet over het algemeen binnen 14 dagen betaald worden.

Online parfum bestellen en betalen met acceptgiro

Bij veel sites waar je online parfum kunt bestellen moet je gelijk betalen. Niet iedereen vindt dat prettig of heeft de mogelijkheid om gelijk te betalen. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om parfum te bestellen en achteraf te betalen met acceptgiro.

Bij de Parfumerie.nl heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Je ontvangt een factuur op je e-mailadres. Die moet binnen 14 dagen betaald worden.

Ook bij de Parfumerieshop.nl kun je betalen met acceptgiro. Je ontvangt de acceptgiro bij je bestelling. Deze moet binnen tien dagen betaald worden.

Een derde mogelijkheid om parfum te bestellen en te betalen met acceptgiro is bij Parfumswinkel.nl. Aan de hand van je gegevens wordt een kredietcheck uitgevoerd. Wanneer je kredietwaardig bent, zul je de acceptgiro bij je bestelling ontvangen.

Parfum bestellen bij een online drogist

Er zijn nog meer mogelijkheden als je online parfum wilt bestellen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een online drogist. Behalve parfum verkoopt deze nog veel meer verzorgingsproducten.

Een voorbeeld hiervan is DeOnlineDrogist.nl. Bij je bestelling ontvang je een digitale acceptgiro die binnen 14 dagen betaald moet worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021